Välkommen till Lidingö stads webb-bokning av anläggningar

×
Information
Lidingö stad hyr ut många olika anläggningar till föreningsliv, skolor, företag och privatpersoner. Nedan kan du se bokningsläget i våra anläggningar genom att filtrera fram det du efterfrågar, samt se när det är spontanidrott på öns fotbollsplaner.
Kökshuset är stängt under perioden 2/12-30/4
Som privatperson registrerar du dig i vårt system för att enkelt genomföra och ha koll på dina bokningar. Klicka på "Registrering" i toppmenyn och följ instruktionerna. Representerar du en förening ska du i stället besöka vår e-tjänst "Föreningsregister" i toppmenyn och logga in där. Saknar din förening inloggningsuppgifter, kontakta webb-bokningen.
Direktbokning
Ni har möjlighet att direktboka utvalda objekt utan handläggning - snabbt och smidigt för dig som användare! Givetvis finns vi till er hjälp om ni är i behov av det. Följande objekt direktbokas:
- Kanoter/kajaker vid Hustegaholm (säsongsberoende)
- Basketplan, volleybollplan och beachvolleybollplan vid Hersby gymnasium (säsongsberoende)
- Fotbollsplaner runtom på ön (säsongsberoende)
- Kalasbokningar Välj Kalas under Verksamhet för att filtrera fram aktuella anläggningar.
Under våren 2023 renoveras Klockargårdens gymnastiksals omklädningsrum/duschutrymmen. Det är fortfarande möjligt att boka lokalen för kalas (wc finns vid entrén).
Vid direktbokning behöver ni säkerställa att ni har korrekt taxa - är den felaktig ber vi er kontakta oss för justering. Vi förbehåller oss rätten att justera taxan vid behov.
Bokningsförfrågningar
På de objekt där direktbokning inte är möjligt går det bra att skicka in en bokningsförfrågan. En förfrågan hanteras inom 3 vardagar under normala omständigheter. När ni tagit emot en bokningsbekräftelse är förfrågan hanterad och definitiv. Vänligen observera avbokningsreglerna.
Vi förbehåller oss rätten för mindre felaktigheter i schemat och är tacksamma för er förståelse om det skulle uppstå för just er.
Childhood hallens schema kommer uppdateras med föreningslivets arrangemang för våren.
Skolors friluftsdagar på is
Skolor har möjlighet att boka Futur Pension isannex och Lidingövallens isbana för friluftsdagar och dessa kan ske på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Välkomna att skicka in bokningsförfrågning via mail.
Taxor och avgifter - hyra lokal
Regler vid hyra av lokal eller anläggning

0/0