Välkommen till Lidingö stads webb-bokning av anläggningar

×
Information
Önskar du att boka en lokal eller hall för idrott, fest eller möten? Här erbjuder vi dig möjligheten att antingen göra en direktbokning eller skicka in en bokningsförfrågan. Lidingö stad hyr ut många olika anläggningar till föreningslivet, skolor, företag och privatpersoner. Genom att filtrera efter dina önskemål nedan kan du få information om tillgängligheten i våra anläggningar samt när det är möjligt att spontant besöka öns fotbollsplaner, simhall och ishallar.
Bemanning under semesterledighet
Under veckorna 26–30 är vår bokningsservice stängd med anledning av semesterledighet. Från vecka 31 har vi återigen bemanning på plats och vi besvarar ditt mail så snart vi kan.
Aktuell anläggningsinformation
* Inomhusanläggningarna är stängda från vecka 25 och öppnar igen vecka 33 (med undantag för Högsätra sporthall som öppnar vecka 34).
* Exakt Arena (ishall) håller stängt från 22 juni och öppnar igen vecka 32.
* Kökshuset på Hustegaholm håller stängt mellan vecka 27 och vecka 30.
Direktbokning och bokningsförfrågning säsong 2024–2025
Direktbokning av gymnastiksalar är möjligt i de anläggningar där bokningsschemat är öppet. Just nu är det öppet fram till höstlovet för bokningar (uppdaterat 240628).
Bokningsförfrågningar som kommer in under stängda veckor hanteras från vecka 31.
Direktbokning kanadensare och kajaker
Under sommaren är det fortsatt möjligt att direktboka kanadensare och/eller kajaker som är placerade vid Hustegaholm. För att genomföra en direktbokning behöver du vara registrerad i bokningssystemet och inloggad med ditt personliga kund-id. Registrering och inloggning sker i menyn ovan.
Vänligen observera avbokningsreglerna.
Vid direktbokning är det viktigt att du säkerställer att taxa och avgifter är korrekta. Om du mot förmodan upptäcker några felaktigheter, ber vi dig att kontakta oss för korrigering. Vi förbehåller oss rätten att vid behov justera taxan. Vi vill också påpeka att mindre avvikelser i schemat kan förekomma och vi uppskattar er förståelse om det skulle bli aktuellt för just er.
GLAD SOMMAR ÖNSKAR IDROTTSENHETEN
Information kalas och fester
Taxor och avgifter - hyra lokal
Regler vid hyra av lokal eller anläggning


0/0