Välkommen till vår webb-bokning

×
Information
Nu kan du som kund själv registrera dig i systemet. Välj fliken "Registrering" i toppmenyn, fyll i uppgifterna och få ett personligt kund-id. Du loggar sedan in med dina uppgifter och gör en förfrågan på det objekt du önskar boka.

Lidingö Stad hyr ut många olika anläggningar till föreningslivet, skolor, företag och privatpersoner.

Nedan kan du se bokningsläget i våra anläggningar och skicka en bokningsförfrågan till Idrottsenheten. Observera att det enbart är en förfrågan och att du måste ta emot ett bokningsmeddelande som bekräftelse på din bokning. En bokningsförfrågan hanteras inom 3 dagar.

Har du frågor om din bokning, skicka gärna ett mail till webb-bokning@lidingo.se.

Aktuella taxor och avgifter.

Läs våra ordningsregler innan du gör en förfrågan, tack


Fler smittskyddsåtgärder från och med 12 januari 2022
- För kultur- och fritidsaktiviteter inomhus, gäller minst 10 kvm per person med undantag för verksamhet som riktar sig till barn och ungdomar födda 2002 och senare. För åldersblandade grupper gäller 10 kvm per person för samtliga. Idrottsanläggningar inkl. biytor och omklädningsrum är återigen uppskyltade med maxantal besökare.

- En avrådan införs till föreningar för kultur, idrott och fritid från att ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas. Enstaka aktiviteter, matcher och endagstävlingar, av typen seriespel eller motsvarande kan genomföras. Avrådan gäller inte sådan idrott som är yrkesmässig.

- Samtliga tävlingar, matcher och uppvisningar som har publik omfattas, oavsett ålder på utövare. Arrangör ska sätta sig in i vilka smittskyddsåtgärder som ska vidtas, så som att erbjuda handtvätt, och informera om hur smittspridning kan undvikas etc. Arrangören ansvarar för att följa Folkhälsomyndighets restriktioner.

Vid fler än 20 deltagare inomhus ska arrangör:
• Anvisa deltagare sittplats (endast sittande deltagare är tillåtet)
• Se till att sällskap ska kunna hålla de krav som ställs på 1 meters avstånd
• Begränsa antalet deltagare i varje sällskap till 8 personer

Vid fler än 50 deltagare inomhus ska arrangör:
• Ställa krav på uppvisande av vaccinationsbevis i tillägg till ovan reglering.

Föreningen som anordnare läser mer på Folkhälsomyndighetens hemsida för den senaste informationen.0/0