Välkommen till vår webb-bokning

×
Information
Lidingö stad hyr ut många olika anläggningar till föreningslivet, skolor, företag och privatpersoner. Nedan kan du se bokningsläget i våra anläggningar, samt se när det är spontanidrott på öns fotbollsplaner.

Nu kan du som kund själv registrera dig i vårt system. Klicka på "Registrering" i toppmenyn.

SOMMARINFO 2022
Samtliga inomhusanläggningar är öppna för visning och det är möjligt att skicka in bokningsförfrågningar! Vi förbehåller oss rätten för mindre felaktigheter i schemat och är tacksamma för er förståelse om det skulle uppstå för just er. Handläggningstiden på inkomna förfrågningar är inom 3 vardagar.

Skolornas elevmatsalar är fortfarande spärrade för visning, likaså Futur pension isannex och Lidingövallens isbana. Dessa kommer att öppnas upp för visning i augusti.

Direktboka kanoter & kajaker
Vi fortsätter med direktbokning av kanoter/kajaker vid Hustegaholm samt beachvolleybollplanen i Hersby. För att genomföra en direktbokning behöver du vara registrerad och inloggad med ditt personliga kund-id. Vid direktbokning behöver ni säkerställa att ni har korrekt taxa - är den felaktig ber vi er kontakta oss för justering. Vi förbehåller oss rätten att justera taxan vid behov.

Öppettider lokalbokning
Från och med vecka 32 är webb-bokning återigen bemannad. Välkomna att maila webb-bokning@lidingo.se för era frågor!

Taxor och avgifter - hyra lokal

Regler vid hyra av lokal eller anläggning0/0