Välkommen till Lidingö stads webb-bokning av anläggningar

×
Information
Önskar du att boka en lokal eller hall för idrott, fest eller möten? Här erbjuder vi dig möjligheten att antingen göra en direktbokning eller skicka in en bokningsförfrågan. Lidingö stad hyr ut många olika anläggningar till föreningslivet, skolor, företag och privatpersoner. Genom att filtrera efter dina önskemål nedan kan du få information om tillgängligheten i våra anläggningar samt när det är möjligt att spontant besöka öns fotbollsplaner, simhall och ishallar.
Direktbokning och bokningsförfrågning säsong 2023-2024
För vissa objekt kan du göra en direktbokning utan någon administrativ hantering - en snabb och smidig process för dig som användare! Vi finns självklart här för att bistå dig vid behov. Om direktbokning inte är möjligt för ett specifikt objekt ber vi dig istället skicka in en bokningsförfrågan. Vi hanterar förfrågningarna inom tre vardagar och när du mottagit en bokningsbekräftelse betraktas förfrågan som bekräftad och bindande. Vi ber dig vänligen respektera våra avbokningsregler.
Vid direktbokning är det viktigt att du säkerställer att taxa och avgifter är korrekta. Om du mot förmodan upptäcker några felaktigheter, ber vi dig att kontakta oss för korrigering. Vi förbehåller oss rätten att vid behov justera taxan. Vi vill också påpeka att mindre avvikelser i schemat kan förekomma och vi uppskattar er förståelse om det skulle bli aktuellt för just er.
Information kalas och fester
Taxor och avgifter - hyra lokal
Regler vid hyra av lokal eller anläggning


0/0