Välkommen till vår webb-bokning

×
Information
Lidingö stad hyr ut många olika anläggningar till föreningslivet, skolor, företag och privatpersoner. Nedan kan du se bokningsläget i våra anläggningar, samt se när det är spontanidrott på öns fotbollsplaner.

Nu kan du som kund själv registrera dig i vårt system. Klicka på "Registrering" i toppmenyn.

SOMMARINFO 2022
Nu går vi mot semestertider och samtliga inomhusanläggningar är stängda för säsongen. De öppnar igen vecka 33. Schemat inför kommande säsong arbetas fortfarande med och därmed är schemat för respektive inomhus-/ och is-anläggning "spärrade för visning". Det går inte att göra en bokningsförfrågan till hösten i en inomhus-/ och/eller is-anläggning via webb-bokningen. Vi kommer släppa schemat under vecka 30 och innan dess kommer öns föreningslivs tilldelade timmar bli klara samt övriga kunder, som haft en bokning under föregående säsong, ha möjlighet att boka in sig.

Direktboka under sommaren
Den här sommaren erbjuder vi direktbokning av kanoter/kajaker vid Hustegaholm samt direktbokning i Källängens idrottshall och beachvolleybollplanen i Hersby. För att genomföra en direktbokning behöver du vara registrerad och inloggad med ditt personliga kund-id. Vid direktbokning behöver ni säkerställa att ni har korrekt taxa - är den felaktig ber vi er kontakta oss för justering. Vi förbehåller oss rätten att justera taxan vid behov.

Öppettider lokalbokning
Lokalbokningen kommer vara stängd under vecka 26–29 samt vecka 31. Under den perioden kommer inkorgen webb-bokning@lidingo.se inte att bevakas. Frågor som kommer in under ovan period kommer att besvaras när inkorgen återigen bevakas.

Glad sommar önskar Ebba på lokalbokningen

Taxor och avgifter - hyra lokal

Regler vid hyra av lokal eller anläggning0/0