Välkommen till Lidingö stads webb-bokning av anläggningar

×
Information
Vill du boka en lokal eller hall för idrott, fest eller möten? Du kan göra en bokningsförfrågan eller själv leta lediga hallar och anläggningar.
Lidingö stad hyr ut många olika anläggningar till föreningsliv, skolor, företag och privatpersoner. Nedan kan du se bokningsläget i våra anläggningar genom att filtrera fram det du efterfrågar, samt se när det är spontanidrott på öns fotbollsplaner.
Direktbokning
Du kan direktboka en del objekt utan handläggning - snabbt och smidigt för dig som användare! Givetvis finns vi till din hjälp om du är i behov av det. Vid direktbokning behöver du säkerställa att du har korrekt taxa - är den felaktig ber vi dig kontakta oss för justering. Vi förbehåller oss rätten att justera taxan vid behov.
Under våren 2023 renoveras Klockargårdens gymnastiksals omklädningsrum/duschutrymmen. Det är fortfarande möjligt att boka lokalen för kalas (wc finns vid entrén).
Bokningsförfrågningar
På de objekt där direktbokning inte är möjligt skickar du in en bokningsförfrågan. En förfrågan hanteras inom 3 vardagar. När du tagit emot en bokningsbekräftelse är förfrågan hanterad och definitiv. Vänligen observera avbokningsreglerna.
Vi förbehåller oss rätten för mindre felaktigheter i schemat och är tacksamma för er förståelse om det skulle uppstå för just er.
Taxor och avgifter - hyra lokal
Regler vid hyra av lokal eller anläggning
0/0